Rólunk

A videoletoltes.com egy videó gyűjtő és letöltő oldal, azoknak nyújtunk segítséget akik nem szeretnének mindenféle programot, böngésző kiegészítőt letölteni ahhoz, hogy letöltsenek egy videót, hogy bármikor visszanézhessék azt akár offline módban is. Az oldalunkon a legismertebb videó megosztó és közösségi oldalakról tölthettek le videókat egyszerűen pár kattintással. A videókat nem tárolja szerverünk, így ha azt valamelyik videó megosztó törli az oldaláról már nálunk sem lesz elérhető. Fontos, hogy a videókat nem mi töltjük fel, így kérünk titeket, hogy tőlünk ne kérjetek videót, a videók rossz minőségéről sem mi tehetünk, mi csak a letöltést biztosítjuk számotokra.

Megújult a videoletoltes.com

Az új oldalunkon kibővítettük a letöltési lehetőségeket, hiszen a régi oldalon csak youtube videó letöltés volt lehetséges, mostantól az indavideo, videa, facebook és instagram videókat is letudjátok tölteni az oldalon és ami még újdonság, hogy az instagram képeket is letudjátok tölteni akár mobil telefonjaitokra is nagyon egyszerűen, az instagram képek letöltése működik az iphone telefonokon is.

Online videó keresés

A megújult oldalunkat már nem csak letöltés miatt érdemes meglátogatni, az új keresőnknek köszönhetően több százezer videó között kereshetünk, így nem kell meglátogatni több videó megosztó oldalt ha esetleg egy filmet vagy zenét keresünk, hiszen az odlalunkon ha valaki letöltött egy videót valamelyik videó megosztóról az bekerül az adatbázisunkba és ezek között kereshetünk egyszerűen.