Online filmek

Online filmek teljesen ingyenesen mobiltelefonra és számítógépre is, a lehető legegyszerűbben, ha szeretnéd tudni, hogyan tudsz bárhol bármikor online filmeket nézni ingyenesen akkor itt mutatok neked pár lehetőséget.

Ezeken az oldalokon teljesen ingyen tudsz filmeket megnézni, a legújabb premier filmektől a régi magyar filmekig szinte mindent megtalálsz, és még csak regisztrálnod sem kell, hogy megnézhesd őket. Egyetlen egy dolgot kell csak elviselned, pár idegesítő reklámot.

De mi is az az "idegesítő" reklám?

Biztosan sok reklámmal találkoztál már ami egyáltalán nem zavart, ezek sajnos más reklámok, mindenféle felugró ablakok fognak megjelenni, és a legtöbb esetben ha reklám blokkolót használsz az meg is fogja a 90%-át ezeknek, de ebben az esetben ezek az oldalak érzékelik, hogy ilyen alkalmazást használsz és ki fogja írni, hogy kapcsold ki, mert csak akkor nézheted meg a filmet, ez az esetek 70%-ban így van sajnos. És ahhoz, hogy elinduljon a videó, több ilyen ablakot kell majd bezárnod, ha gyors vagy meg se kell várni, hogy betöltődjön a tartalom, csak gyorsan bezárod, aztán megint kattintasz a play gombra megint egy reklám, azt is bezárod... így tovább kb 3-6x oldalaktól függően és utánna már a play gomb tényleg a funkcióját látja el és elindul a film, és azért is idegesítő ez mert ezután szeretnéd kitenni teljes képernyőre, vagy a mobilodon vagy a számítógépeden és a teljes képernyő gombra kattintva újra reklám fog felugrani itt már kicsit jobb a helyzet 2-3x fog idegesíteni a reklám, de utánna végig nézheted a filmet ha csak nem kell kimenned pisilni és nyomsz egy pause gombot, vagy csak valaki felhív a telefondon amin éppen nézed a filmet, ilyenkor a play gomb megint átváltozik idegesítő reklámokká, hogy újra elinduljon a film, megint be kell zárogatnod őket.

Megéri?

Ha nem vagy rest bezárogatni az ablakokat, és valahogy jobban szereted az ingyenes dolgokat még akkor is ha megtehetnéd, hogy pár ezer forintért havonta előfizess egy netflix-re vagy HBOGO-ra akkor mindenképp. Vedd úgy, hogy épp azért a havi pár ezer forintért dolgozol amikor bezárogatod a reklámokat.

Milyen a minőség? Biztosan végig lehet nézni a filmeket?

Én jó magam, nem szoktam így filmeket nézni, én inkánn torrent párti vagyok, de sok ismerősöm nézi így a filmeket, és őket meginterjúvoltam és bátran állíthatom, ha egy film elindul azt már végig tudod nézni és olyan 1-2% az amikor néha megáll a film és bufferel, persze csúcsidőben és amikor kijön egy új film amit hírtelen mindenki meg akar nézni, ez a százalék biztosan sokat romlik. 

A filmek minősége: Sokszor azt olvasom, hogy DVD és HD minőség, nah ehhez semmi köze, az hogy aki feltöltötte és ő HD minőségben töltötte fel a filmet nem jelent semmit, természetesen az oldalak ezt lebutitják egy sokkal silányabb minőségre, így egy nagyképernyős TV-n már látszik a minőség romlás, de egy monitoron, telefonon vagy tableten tökéletes lesz a minőség, vagyis inkább úgy mondom, hogy élvezhető és nézhető ahhoz képest, hogy teljesen "ingyen" nézzük meg a filmet.

Lássunk akkor pár ilyen oldalt ahol érdemes szétnéznünk, és keresgélnünk a filmek között:

ncore.live

online-filmek.me

És ha inkább néznél olyan filmeket ahol kevés a reklám, de mégis ingyenes akkor ajánlom a videoletoltes.com-ot is, hiszen itt is rengeteg teljes online filmet találhattok amit megnézhettek online vagy akár le is tölthettek, rengeteg teljes film található meg a youtube oldalán és a videa oldalán is, de találhatunk pár online filmet az indavideo oldalán is, amit akár itt a mi oldalunkon is megtalálhattok a kereső segítségével. Csak írd a keresőbe, hogy teljes film vagy a film címét amit keresel és egyszerre 3 oldal találatait láthatod és persze a videakid-et sem szabad elfelejteni ha éppen teljes mesefilmet szeretnél online nézni.