Instagram kép letöltés 3 lépésben

Instagram kép letöltés 3 egyszerű lépésben programok nélkül mobiltelefonra és okos készülékekre, programok nélkül.

Az instagram-ot szinte senkinek nem kell bemutatni, egy olyan közösségi oldal ahová a legtöbben képeket, videókat töltenek fel. Biztosan veled is megtörtént már, hogy egy képet szívesen beállítottál volna a telefonod háttérképeként, vagy csak szeretted volna letölteni és megosztani más platformokon is. Ez az instagram aplikációkban nem lehetséges és a böngészőkben sem egyszerű, ezért itt most mutatok egy nagyon egyszerű megoldást amit itt az oldalon végre is tudsz hajtani, vagyis nagyon egyszerűen letöltheted az instagram képeket.

Hogyan töltsünk le instagramról képet?

1. Másold ki a kép URL-jét
Ezt nagyon egyszerűen tudod megtenni egyszerűen kattints az instagramon a mobil aplikáción vagy a böngészőben a kép felett jobb oldalon található 3 pontocskára, ekkor előugrik egy menü, itt válaszd a Hivatkozás másolása gombot.

2. Illeszd be az URL-t a főoldalon
Menj a videoletoltes.com főoldalára és telefonon bökj kétszer a kereső mezőre és megjelenik a beillesztés menü, bökj rá és nyomd meg a letöltés - keresés gombot, ezután ha mindent jól csináltál megjelennek a képek letöltés gombokkal. Számítógépen pedig csak kattints a kereső mezőbe és nyomj egy ctrl+v és enter.

3. Kattints a letöltésre
A letöltés gombra kattintva máris letöltheted a képet.

Ha esetleg még így sem sikerülne nézd meg ezt a videót: Instagram kép letöltés